Виж първо да не е във вратата проблема.Щом до сега не е имало проблем значи нещо там си разбутал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеВиж първо да не е във вратата проблема.Щом до сега не е нямало проблем значи нещо там си разбутал.
Но подгряване спря преди това .
Освен всички изброени преди това номерца и датчика за нивото на течноста на чистачки свети ...
Боби ти май беше разглобявал механизма за заключване .
Много зор ли е и може ли човек който е компютърен специалист да се справи - при положение,че ми се намират само обикновенни инструменти като клещи и отверка ?
Защото си мисля да разглобя стария механизъм и да преместя неговия дачтик на здравия механизъм чийто датчик прави мизериите .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Можеш, що да не можеш.Аз си ровя по компютрите без да им разбирам много.Като прецакам нещо търча при брат ми да преинсталираме и готово.
Ето как става номера.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=11700&page=2
Не мисля, че ще е проблем да я разглобиш и сглобиш стига да не загубиш някоя пружинка.И да загубиш имаш резервна.И подгряването на огледалата ли не работи или само на стъклото?
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеИ подгряването на огледалата ли не работи или само на стъклото?
А по принцип има напрежение .
Не съм мерил обаче колко ток минава а и не знам колко трябва да е консумацията .Last edited by Sunny; d.m.y г., 23:06.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Ще се забавлям там някой ден - ама да се разхлади малко ,че сега не се живее навън , а нямам гараж да се скрия на сянка тамНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Момци днес в моргата в Сливница докараха една 164-ка.С брони и прагове от Q4 е колата, но са изпочупени.Двигателя е 2.0ТС с делка.Има всичко по него без инжекторите/благодарение на мен/. Има и скоростна кутия, рейка,цялото предно и задно окачване стои, предните калници, преден и заден капак стоят и изглеждат горе/долу добре.По интериора вдичко е изпочупено.Таблото е сечено с брадвата, седалките са били здрави, но сега са изпокъсани.Изпарителя на климатика и вентилатора също са там.По мотора има стартер, алтернатор, за компресора на климатика не погледнах.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеМомци днес в моргата в Сливница докараха една 164-ка.С брони и прагове от Q4 е колата, но са изпочупени.Двигателя е 2.0ТС с делка.Има всичко по него без инжекторите/благодарение на мен/. Има и скоростна кутия, рейка,цялото предно и задно окачване стои, предните калници, преден и заден капак стоят и изглеждат горе/долу добре.По интериора вдичко е изпочупено.Таблото е сечено с брадвата, седалките са били здрави, но сега са изпокъсани.Изпарителя на климатика и вентилатора също са там.По мотора има стартер, алтернатор, за компресора на климатика не погледнах.
Имаш ли телефон да им звънна да видим дали имат дебиломер .Last edited by Sunny; d.m.y г., 00:37.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеМомци днес в моргата в Сливница докараха една 164-ка.С брони и прагове от Q4 е колата, но са изпочупени.Двигателя е 2.0ТС с делка.Има всичко по него без инжекторите/благодарение на мен/. Има и скоростна кутия, рейка,цялото предно и задно окачване стои, предните калници, преден и заден капак стоят и изглеждат горе/долу добре.По интериора вдичко е изпочупено.Таблото е сечено с брадвата, седалките са били здрави, но сега са изпокъсани.Изпарителя на климатика и вентилатора също са там.По мотора има стартер, алтернатор, за компресора на климатика не погледнах.
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Дебитомер няма, само дроселовата клапа е там с колектора.
Владо рейкта е с амортисьор като твойта и няма видими течове.
Проблема е че колата е просната в ливадата без гуми и едва ли ще може да се свали.
За пари кой колкото даде. То е пункт за старо желязо не е морга. Телефон няма.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеИдваш с едно шише ракия и се оговаряш с мангалите да я вдигнат с мотокара и действаш.
А дали има там някой в неделя?
Па то и ти е убуу да си на работа в неделя.
А ако и Дидо е на работа - направо можем да си спретнем среща на 164-ки в Сливница.Last edited by VLADius; d.m.y г., 23:54.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Q4 пакета стои ли, иди виж колко пари ще му искат и да пращам човек да го купи. Черпя каквото искаш след това, но тоя пакет искам да го купя!!! Няма значение, че е изпочупен.
п.п. Бобче, без да искам изтрих л.с. с телефоните ти - прати ми ги пак???ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
Comment